היי חברים!
לאור הפניות הרבות- דאגתי לפנק אתכם במתכון מוצלח של פנקייק חלבון מזין ובריא.
אפשרויות נוספות:
- ניתן להחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין / קמח מלא / קמח אורז וכדומה. אני אישית לא רואה בזה יתרון או צורך, אך תרגישו חופשי לשנות ולגוון בהתאם לצורך.
- ניתן להוסיף כמות גדולה יותר של חלב / ביצה נוספת על מנת לגרום לפנקייק להיות יותר אוורירי, אך יש לקחת זאת בחשבון כתוספת לערכים התזונתיים של הפנקייק.
- אני השתמשתי באבקת חלבון של גלאור, אך ניתן להשתמש בכל אבקת חלבון אחרת להכנת הפנקייק.
- בתיאבון!